Veelgestelde vragen

Ik zie geen passende vacature, maar ik zou graag bij het Almere college werken. Kan ik een open sollicitatie versturen?

Natuurlijk kan dat, heel graag zelfs! Stuur je CV en het liefst ook een korte toelichting naar werkenbijhet@almerecollege.nl.

Kan ik op de hoogte gehouden worden van de nieuwste vacatures?

Ja, dat kan! Volg ons op LinkedIn en mis geen enkele vacature. Bijkomend voordeel? Je bent ook op de hoogte van actuele gebeurtenissen op het Almere college.

De vacature stond gisteren op de website, maar is nu niet meer zichtbaar?

In principe betekend dit dat de vacature is ingevuld, maar voel je vrij om wel een bericht achter te laten in onze mailbox: werkenbijhet@almerecollege.nl

Ik heb problemen bij het uploaden van mijn CV / motivatie of gegevens. Wat kan ik doen?

Wat vervelend dat je problemen hebt met aanleveren van jouw sollicitatie of gegevens. Niets is zo frustrerend als dit. Je kan ons altijd bereiken via HR@almerecollege.nl en dan neemt een collega van team HR contact met je op.

Ik heb geen (passende) onderwijsbevoegdheid. Kan ik solliciteren?

Jazeker kan dat! Ook wanneer je nog geen (passende) onderwijsbevoegdheid hebt nodigen we jou uit om te solliciteren. We denken graag mee over jouw opleidingswensen en faciliteren hier ook in!

Wat doet het Almere college met mijn gegevens?

Jouw sollicitatie gegevens komen terecht in een beveiligde omgeving. Je ontvangt een bericht of we jouw gegevens in portefeuille mogen bewaren. Wil je dit niet? Geen probleem, dan worden jouw gegevens binnen 4 weken vernietigd.

Waar vind ik informatie over mijn salaris en CAO bij het Almere college?

Informatie over het salaris wordt altijd opgenomen in de vacaturetekst. De definitieve inschaling wordt vastgesteld tijdens het aanstellingsgesprek. De salaristabellen zijn opgenomen in de CAO VO. De actuele CAO VO staat hier.

Het Almere college verlangd een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ben ik verplicht dit aan te leveren?

Ja, wanneer je werkt in het Voortgezet Onderwijs ben je verplicht een VOG aan te leveren. Hierin faciliteert het Almere college jou. Je ontvangt digitaal een verzoek tot het aanvragen van de VOG en de kosten van de VOG worden volledig vergoedt door het Almere college.

Ik ben aangenomen. Wat kan ik verwachten?

Gefeliciteerd, welkom bij het Almere college! De afdeling HR neemt contact met je op om samen met je leidinggevende een aanstellingsgesprek in te plannen en de laatste zaken met betrekking tot jouw dienstverband af te ronden!