Onze locaties.
Zes scholen. Zes plekken voor elk talent!

Praktijkonderwijs - Dronten

Praktijkonderwijs

Jouw talent centraal

Praktijkonderwijs Dronten (PRO) helpt jonge mensen op weg naar de best mogelijke plek in de maatschappij. PRO kijkt niet alleen naar het diploma, maar vooral ook naar wat het beste is voor de leerlingen. Na PRO kunnen ze verder leren óf aan het werk in hun eerste vaste baan.

Naar de website!

Copernicus - Dronten

Mavo, havo, vwo

De kracht van samen

Een fijne schooltijd en een diploma waar je écht wat mee kan. En alle ruimte om je te ontwikkelen tot een leuk mens. Copernicus is de school met de blik op de toekomst. Het mavo, havo en vwo onderwijs is kleinschalig, persoonlijk en gewoon heel goed!

Naar de website!

Het Perron - Dronten

Vmbo-bbl en kbl

Jouw toekomst, jouw route!

Het Perron is een school voor vmbo, met onderwijs dat bij je past. Omdat elke leerling anders is, volgt ieder hier gepersonaliseerd onderwijs. Elke leerling leer op z’n eigen manier en zet z’n eigen route uit. Extra fijn: op het Perron krijg je de tijd om te ontdekken waar je talenten liggen!

Naar de website!

Marinus Post - Kampen

Mavo, havo, vwo

Sterke basis, jouw toekomst

Marinus Post, een sterke basis! Met ons mavo, havo en vwo onderwijs gaan leerlingen goed op weg naar een toekomst vol kansen. Op Marinus Post leren ze op hun eigen manier, niveau en tempo. Samen bekijken we wat de leerling wil en kan. Maatwerk dus. Dat is slimmer én leuker leren.

Naar de website!

VIA - Kampen

Vmbo BBL, vmbo KBL

Hier begint jouw toekomst!

Leren op je eigen manier en tempo? Op VIA zit iedereen goed op z’n plek! VIA vmbo BBL en KBL onderwijs leidt jonge mensen op tot vakspecialisten van de toekomst. Ze krijgen alle ruimte om te verkennen wat ze kunnen en willen. Op een kleurrijke, gezellige school, dat ook nog eens!

Naar de website!

ISK - Dronten

Internationale schakelklas

Meedoen en thuis voelen, voor iedereen

Samen voor iedereen. Dat geldt zéker voor ISK Almere College (Internationale schakelklas). Hier ontmoeten mensen uit veel verschillende landen elkaar. Om de Nederlandse en cultuur te leren. En om zo mee te kunnen doen en zich thuis te voelen. ISK is meedoen en thuis voelen, voor iedereen.

Naar de website!