Onze locaties.
Zes scholen. Zes plekken voor elk talent!

Copernicus - Dronten

Mavo, havo, vwo

De kracht van samen

Het Copernicus in Dronten is een middelbare school voor mavo-, havo- en vwo-leerlingen. De school voor toekomstbestormers en alles vanuit de kracht van samen. Dat is ons DNA. We zijn één team. Hier geven we handen en voeten aan fluïde kansrijk onderwijs. Samen met alle leerlingen geven we energie aan deze prachtbron, zodat iedereen een eigen verhaal ontwikkelt. Dat is onze identiteit. We nemen onszelf niet té serieus, maar die taak die we hebben wel. Ontdek hoe jouw unieke bijdrage een impact kan hebben op dit dynamische onderwijsavontuur!

Naar de website!

Praktijkonderwijs - Dronten

Praktijkonderwijs

Jouw talent centraal

PRO in Dronten is een kleinere school met 125 leerlingen. Geen logge organisatie, maar een échte praktijkschool. Waar iedereen wordt gezien als individu. En we houden altijd wwwolebv in gedachten: ‘Wacht, wat wordt onze leerling er beter van’. Dat is de essentie van ons werk! Samen met een vast én gevarieerd team van 24 mensen en afdelingsleider Siemen, zorgen we voor de leerlingen en voor elkaar. Je krijgt veel ruimte voor autonomie, uiteindelijk ben jij de professional. Word onderdeel van ons team en maak je klaar voor jouw onderwijsavontuur op het PRO!

Naar de website!

Het Perron - Dronten

Vmbo-bbl en kbl

Jouw toekomst, jouw route!

Op Het Perron in Dronten bieden we gepersonaliseerd onderwijs. Dat is gebaseerd op de principes van Kunskapsskolan. Het staat volledig in het teken van de ontwikkeling van onze vmbo-basis- en kader-leerlingen. We hebben korte lijnen, wat zorgt voor gemakkelijk onderling schakelen. Zo kunnen wij, met jou en alle andere betrokken collega’s, het onderwijs bieden wat we willen; kwalitatief van een hoog niveau en met persoonlijke aandacht!

Naar de website!

ISK - Dronten

Internationale schakelklas

Meedoen en thuis voelen, voor iedereen

Op de Internationale Schakelklas in Dronten van het Almere college ontmoeten mensen uit veel verschillende landen elkaar. Vluchtelingen, immigranten, wereldburgers, et cetera. Wij zijn er voor jongeren tussen de 13 en 18 jaar, die Nederlands moet leren om hier naar school te kunnen gaan. Leerlingen uit allerlei culturen zitten bij elkaar op onze school en in de klas. Zo leren ze elkaar kennen en respecteren. Het is een kans om de verschillen van mensen te leren begrijpen én waarderen. De ISK is dé plek voor jou als je deze leerlingen wil helpen met een zachte landing in de maatschappij.

Naar de website!

Marinus Post - Kampen

Mavo, havo, vwo

Sterke basis, jouw toekomst

Op het Marinus Post in Kampen is een echte ontmoetingsschool. Dat betekent dat iedereen welkom is! Hier krijgen de mavo-, havo-, en vwo-leerlingen gepersonaliseerd onderwijs. Daardoor kunnen we maatwerk bieden aan leerlingen die dat nodig hebben. We zijn volop in beweging. Iedere leerling krijgt de kans zich te ontwikkelen op een eigen manier. Wil jij hier ook aan bijdragen?

Naar de website!

VIA - Kampen

Vmbo BBL, vmbo KBL

Hier begint jouw toekomst!

VIA is een middelbare school in Kampen. Hier bieden we vmbo-leerlingen onderwijs op maat, om hen te stimuleren het beste uit zichzelf te halen en uitdagingen aan te gaan. Door onze korte lijnen en vlotte samenwerking met alle betrokken collega's kunnen we het onderwijs bieden dat we willen: kwalitatief hoogwaardig en met persoonlijke aandacht. Ontdek hoe jouw onderwijsavontuur er uit kan zien bij VIA!

Naar de website!

Servicebureau - Kampen

Onderwijs doen we samen, docenten en onderwijsondersteunend personeel. Op het servicebureau in Kampen zitten de afdelingen Financiën, ICT, HR, Facilitair & Inkoop en College van Bestuur. We zitten in het pand van de locatie Marinus Post, dus we zijn altijd daar waar het gebeurt! Hier zetten we ons iedere dag in om te zorgen dat de docenten en onderwijsassistenten het onderwijs kunnen bieden waar we voor staan. Ontdek hoe jouw bijdrage op één van deze afdelingen het onderwijs naar nieuwe hoogten kan tillen!